ZIGZAG Vest Fv. 35 Teak

Pris fra
1.060,00
Sød stolaagtig vest i Dominostrik
Model/varenr.: ZIGZAG 35
Kit til XL-XXL L/XL
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

ZIGZAG Vest i 2 størrelser.

Historien bag ZIGZAG vesten:

Efter at have fundet frem til "Das Neue Stricken" og "Wenn Stricken wird Kunst", som Horst Schultz kalder sin multi-farvede patchwork strikning, tænkte jeg, at det kunne være fint at strikke disse firkanter helt enkelt, så strukturen rigtigt kunne komme frem og så stilen kunne blive mere nordisk og ren. Det mundede ud i ZIGZAG vesten - og senere flere andre designs med samme ide.
Denne vest er helt fantastisk - faconen er meget enkel, og alligevel spændende at have på og sjov at strikke - og den passer og klæder næsten alle. Jeg fandt på de strikkede pomponer, som lige netop blev prikken over i'et.
Prøv at strikke mange pomponer og valk dem i vaskemaskinen og brug dem som perler. Bruger du dem til børnetøj, må du sørge for at sy dem meget fast på, så børnene ikke kommer til at spise dem.

Obs! Prøv lige, når du har strikket den, at tage den på - på hovedet. Jeg mener så op vender ned og visa versa på vesten. Det bliver den ikke mindre festlig af.

Denne vest strikkes af små Domino-firkanter, som strikkes sammen efter et diagram. Til sidst strikkes kanterne på, og sidesømmene syes sammen.

  • Str. S: Længde 55 cm og bredde 94 cm.
  • Str. M: Længde 64 cm og bredde 94 cm.
  • Str. L: Længde 72 cm og bredde 94 cm.
  • Str. XL: Længde 81 cm og bredde 94 cm.

Strikkes i New England Knitters Shetland 100% uld fra Harrisville Designs

Strikkekittet i str. S og M indeholder kun garn til de to mindste størrelser. Hvis man køber strikkekittet i str. L og XL kan man strikke alle størrelser.