ANN vest/jacket fv. 03

1.210,00
Smart vest eller jakke med lodrette linier.
Model/varenr.: ANN fv. 03

Smart vest med lodrette liner. Tilpas længde, så den både kan bruges som vest og som en lille jakke. Jakkemodellen får strikket ærmer på til sidst. Strikkekittet indeholder garn til en jakke!, hvis du vælger at strikke vesten, så kan du bruge det overskydende garn til et tørklæde eller lignende.

Modellen er designet så den falder flot. De lodrette linier virker slankende, så modellen klæder de fleste.

Vesten strikkes i New England Knitters Shetland 100% uld, som er Vivian Høxbros eget garn. Garnet bliver spundet på et lille familiedrevet spinderi i USA. Kvaliteten er unik, og garnet holder sig smukt i mange år. Læs mere om garnet under Harrisville New England Knitters Shetland uld.

Fremgangsmåde: Strik først en smal strimmel vandret i retstrikning, derefter strikkes endnu en smal strimmel, men denne gang lodret og langs den vandret strikkede strimmels højre side. Derefter strikkes en ny smal strimmel som den første, men denne strikkes nu sammen dem den lodrette stribe osv. Når strykket er bredt nok, strikkes 3 lignende stykker som strikkes sammen. Først i ryggen, så i siderne og enlig strikkes forkanter og krave på langs højre forstykke, nakke og venstre forstykke. Til sidst strikkes ærmekanter til vesten eller ærmer til jakken.

Størrelser: S/M og L/XL

Rygbredde: S/M: 58 cm. og L/XL: 69 cm.

Længde: S/M: 59 cm. og L/XL: 66 cm.