Night and Day Fv. 04

Pris fra
1.110,00
Dominostrik med skyggeeffekt. Night and Day er Vivian Høxbro når hun er folder sig ud med spændende teknikker og smukke afstemte farveeffekter.
Model/varenr.: Night and Day 04
Kit til XS-S-M Kit til L-XL

Cole Porter melodien "Night and Day" har givet navn til denne smukke og klasiske herretrøje, som naturligvis også kan bæres af kvinder. Der findes dog en "dameudgave" af dette design: " Kiss me Kate" jakken, som findes under kategorien "Jakker"

KISS me KATE er dameudgaven af herresweateren "NIGHT and DAY" Da den kendte Cole Portermelodi "Night and Day" gav navn til herretrøjen, så måtte dametrøjen naturligvis også have en Cole Porter melodi som navn. Det blev så "KISS me KATE" 

Sweateren er strikket af dominofirkanter, som også er skyggestrikkede med en mørk og en lys side. Firkanterne strikkes sammen efter et diagram. Strik skulderfirkanterne på, og stik herefter kanter og krave. Til sidst strikkes ærmerne oppefra og ned. 

Trøjen strikkes i New England Knitters Shetland 100& uld fra Harrisville Design i USA.

 

Kittet fås i to størrelser. Der er IKKE garn nok til de store størrelser i det lille kit. Det lille Kit indeholder garn til str. XS-S-M og det store kit indeholder garn til str. L og XL.

Størrelser:

X-Small: Overvidde: 96 cm. Hel længde: 53 cm. Ærmelængde: 42 cm.

Small:  Overvidde: 108 cm. Hel længde: 60 cm. Ærmelængde: 43 cm.

Medium:  Overvidde: 120 cm. Hel længde: 66 cm. Ærmelængde: 44 cm.

Large:  Overvidde: 132 cm. Hel længde: 73 cm. Ærmelængde: 45 cm.

X-Large: Overvidde: 144 cm. Hel længde: 79 cm. Ærmelængde: 46 cm.

Ærmelængden er den "tilstrikkede" længde.