Marimekko Blackberry fv. farve 20

1.500,00
Fantastisk Poncho i elegant tidsløs design. Strikket i dominostrik.
Model/varenr.: Marimekko 20

Denne Poncho er strikket i teknikken "Dominostrik", som er en masse små firkanter, som bliver strikket sammen, for til slut at blive til denne fantastiske poncho. Ponchoen egner sig både som poncho i traditionel forstand, men er samtidig så elegant, at den kan bruges i stedet for en striktrøje eller sweater til indebrug.

Marimekko strikkes i New England Knitters Shetland 100% uld, som er Vivian Høxbros eget uld, som bliver spundet på et lille familiedrevet spinderi i USA. Kvaliteten er unik, og garnet holder sig smukt i mange år. Læs mere om garnet under Harrisville New England Knitters Shetland uld.

Størrelse: One size. Størrelsen kan nemt gøres mindre, fordi Ponchoen strikkes firkant for firkant.

Overvidde: 94 cm.

Bredde: 94 cm.

Fremgangsmåde: Hele denne poncho strikkes i ét stykke. Begynd nederst på forstykket - midt foran og strik firkanter, der strikkes sammen undervejs. Krave og ærmeopslag strikkes på og ponchoen sys sammen i siderne.

Vivian Høxbro fortæller selv følgende om Marimekko Ponchoen: For mere en 50 år siden introducerede det finske firma MARIMEKKO "Den glade kittel" (en grå-mønstret kittel med festlige, farverige lommer alle steder, selv på ærmerne). Kitlen var designet til fabrikkens rengøringsdamer, så de ville blive glade og sprede glæde omkring sig. Kitlen blev dog ikke kun  til rengøringsdamer - men også til alle andre, såsom min lærer i skolen, på seminariet, og selv jeg har en. Den bliver stadig produceret - nu mere end 50 år efter, at den blev "født". Jeg kalder denne poncho "Ode til MARIMEKKO". Vil du vide mere om MARIMEKKO - besøg da www.marimekko.fi